Junior Werkvoorbereider

Wij zijn op zoek naar een junior Werkvoorbereider!
Als junior werkvoorbereider zorg je er voor dat de projecten op de juiste manier uitgevoerd kunnen worden. Hierbij gaat het om het aanvragen van vergunningen, het doen van graafmeldingen, contact met de klant en communicatie met het personeel. We zijn werkzaam in verschillende steden, met verschillende procedures. Daarnaast hebben wij voornamelijk kortlopende projecten en is het dus belangrijk snel te kunnen schakelen. Een echte uitdaging om alles goed te laten verlopen!

Van het begin tot het eind ben je als junior Werkvoorbereider verantwoordelijk voor een goed verloop, waarbij rekening gehouden wordt met alle wet- en regelgeving. Je hebt hiervoor kennis nodig van Civiele Techniek en Infra. Ook is het belangrijk dat je weet hoe het in de praktijk werkt.

Heb je HBO werk- en denkniveau en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur ons een berichtje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: