Wij hebben het BRL SIKB 7000 protocol 7004 certificaat!

Met trots kunnen wij melden dat wij in het bezit zijn van een BRL SIKB 7000 protocol 7004 certificaat!

De beoordelingsrichtlijn BRL SIKB 7000 is opgezet voor aannemers in de uitvoering van bodemsanering. De richtlijn staat voor het maken van goede afspraken, het borgen van risico’s in het werkproces en aantoonbaar naleven van de gemaakte afspraken in de aannemerij. In de beoordelingsrichtlijn staat hoe een organisatie taken en verantwoordelijkheden verankert in zijn kwaliteitssysteem.

De BRL 7000 heeft als uitgangspunt dat de aannemer medeverantwoordelijk is voor informatie, organisatie en controle bij de uitvoering van de sanering.

Protocol 7004 betekent dat het vertrouwen bestaat dat onze verrichte (water)bodemsaneringen en ingrepen in de waterbodem voldoen aan de vastgestelde processpecificaties. Dit geldt vanaf het aannemen van de opdracht tot oplevering van de locatie en de bijbehorende documentatie. Het gaat hierbij alleen om tijdelijke uitplaatsing van verontreinigde grond.

BRL7000

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: