Mooi project Binnenhof Den Haag

Wij zijn het afgelopen halfjaar aan het werk geweest op het Binnenhof in Den haag.

Het was een eer om mee te mogen werken aan de #Binnenhofrenovatie! Tijdens onze werkzaamheden hebben we mogen horen en zien wat hier allemaal heeft afgespeeld in het verleden.

We maakten kennis met archeologen die vol passie vertelden wat werd gevonden en welk verhaal daarbij hoorde.

Wij deden verkennend bodemonderzoek, grondwerk -waarvan een deel in verontreinigde grond vandaar de blauwe pakken; veiligheid voorop! En, we maakten schetsen van de bestaande door ons uitgegraven funderingen.

We zijn er trots op om in dit project met een geweldig team te hebben samengewerkt! Wil je meer lezen over de Binnenhofrenovatie kijk dan op www.binnenhofrenovatie.nl. Je kunt je daar ook abonneren op een nieuwsbrief zodat je op de hoogte gehouden wordt!

Foto’s: Rijksvastgoedbedrijf

%d bloggers liken dit: