Funderingsonderzoeken en proefbelastingen Meelfabriek in Leiden

In februari en maart hebben wij in opdracht van Wareco BV een mooie opdracht uitgevoerd op de Meelfabriek in Leiden.

We hebben inpandig inspectieputten gegraven om funderingsonderzoeken en proefbelastingen mogelijk te kunnen maken.

Tijdens een proefbelasting wordt een heipaal vrij gegraven. Vervolgens wordt hier een stuk tussenuit gezaagd en opgevangen door een drukvijzel. De drukvijzel voert stapsgewijs meer druk op de paal, zodat gemeten kan worden hoeveel druk het draagvlak van de heipaal kan hebben voordat het bezwijkt. Dit proces duurt inclusief de voorbereidingen en het repareren van de heipaal gemiddeld twee dagen. Voor ons de uitdaging om in deze tijd alles open en droog te houden.

In opdracht van Nebest Adviesgroep hebben wij vorige week een leuke opdracht mogen uitvoeren. Met behulp van GPS hebben wij bij de KLM hangar op 13 verschillende plekken de coördinaten vastgesteld.

Met deze coördinaten kan de opdrachtgever snel en efficiënt de betonvloer op de juiste plekken herstellen.

 

Wij verzorgen ook GPS-metingen

Dit jaar hebben wij voor verschillende organisaties GPS-metingen mogen uitvoeren. Met onze digitale aanpak kunnen wij milieuvriendelijker en goedkoper onze service aanbieden.

Met onze digitale aanpak kunnen wij het complete pakket aanbieden. We hebben altijd de juiste Klic-meldingen bij de hand en door de vormgeving van ons programma wordt het rapport niet eerder verzonden voordat alle benodigde gegevens zijn ingevuld. Onze inspectiegegevens worden aangeleverd  in rapportvorm, zodat de klant er direct mee aan de slag kan!

Wij kunnen ook voor u in combinatie met de nodige graafwerkzaamheden alle kabels en leidingen op de centimeter nauwkeurig vastleggen. Handig als voorbereiding op aanbestedingen of plannen voor een nieuw aan te leggen tracé kabels of leidingen.

27858677_1828782363862823_7333216350525452086_n

Aanleg voortuin met herstel van de riolering

We hebben weer een mooie voortuin mogen aanleggen!

We hebben in deze tuin gelijk een deel van de riolering aangepakt, omdat deze verzakt was en dus niet meer goed functioneerde. Naast de bloembak en de oversteek naar de voordeur, kunnen ze ook één auto parkeren.

We wensen de bewoners veel plezier met hun nieuwe tuin!